Vivienne Westwood
0

"Ovaj put ja želim pisati scenarij za 'Seks i grad'"

Sarajevo-x.com
Poznata modna dizajnerka Vivienne Westwood želi biti scenaristica i stilistica novog nastavka filma 'Seks i grad', prenio je britanski Telegraph.

Planetarno popularna modna dizajnerka, 67-godišnja Vivenne Westwood poslala je pismo producentima slavne serije i filma 'Seks i grad' u kojem ih je zamolila da uzmu u obzir njen predložak scenarija za nastavak filma o četiri Njujorčanke.

Britanski mediji pišu da je Vivienne Westwood toliko opsjednuta serijom i filmom da je zvala i glavnu glumicu Sarah Jessicu Parker te joj objasnila svoju veliku želju da bude dio novog projekta 'Seks i grad'.

Slavna dizajnerka je u prvom nastavku filma kreirala haljinu koju Carrie (S. J. Parker) nosi u filmu, te napisala tekst koji Carrie izgovara u sceni gdje nosi haljinu, a kasnije je kritizirala stilisticu Patriciu Field koja je zadužena za odjeću glavnih junakinja u u spornom filmu.

'Mislila sam da odjeća u tom filmu treba zadnji modni krik, da treba šokirati i oduševiti što nisam primjetila. Na premijeri sam bila manje od deset minuta, jednostavno sam ustala i otišla', izjavila je Vivianne Westwood.

Glasnogovornik poznate dizajnerke rekao je da producenti 'Seksa i grada' nisu poslali nikakav odgovor o poslanom scenariju.

Film 'Seks i grad' prošle godine zaradio je više od 300 miliona dolara na svjetskim kino blagajnama.