Novi TV show
0

"Operacija trijumf" od 27. septembra na TV-u

Sarajevo-x.com
Novi muzički show "Operacija trijumf" u kojem će 16 mladih iz BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije i Makedonije, 100 dana boraviti u bivšoj kući Velikog brata na Košutnjaku u Beogradu, počinje 27. septembra, kazala je za naš portal Marinela Ašanin-Kvapil, glasnogovornica Emotiona.

Kako ističe Ašanin-Kvapil ovih dana u kući na Košutnjaku u Beogradu vrše se finalne pripreme pred ulazak studenata Muzičke akademije, koji će narednih mjeseci uz pomoć stručnjaka usavršiti svoje znanje.

Organizatori još uvijek u tajnosti čuvaju podatke o showu, međutim kako smo uspjeli saznati povodom početka školske godine na Muzičkoj akademiji biće održan i koncert američke r'n'b' zvijezde Anastacije.

Podsjećamo, pobjednik showa, najbolji student dobit će svjetsku karijeru, kao što je to bio slučaj u Francuskoj, Rusiji, Šapaniji (zemljama gdje je show ranije bio emitovan).

Federalna televizija, koja će show pored RTRS-a, prenositi u BiH, emitovat će specijalne emisije, te svaki dan pratiti događanja na Muzičkoj akademiji, a jednom sedmično, na FTV-u događat će se Gala večeri, ili "male Evrovizije".