Film/TV
27

Od danas "Vanserijski program" na Face TV

Face tv danas zvanično počinje s emitovanjem nove programske sheme. U okviru velikog tv projekta "Vanserijski program Face-a" bit će emitovano 15 najbolje ocijenjenih serija, domaće i strane produkcije.

Nova programska shema znači da će gledatelji FACE TV- a svaki dan, u svakom satu imati šta pogledati.

Večeras će gledatelji imati priliku premijerno pogledati britansku krimi dramu Jo, koja je na programu u 20:00h, odmah nakon CD-a. Osim serije Jo, i najbolje serije domaće produkcije, LZN (od ponedjeljka do četvrtka 20:15h), u okviru nove programske sheme Face-a moći ćete gledati i kultni britanski sitcom Allo, allo (tri dana,od petka do nedjelje u 21:00h), meksičku seriju Vuelve Temprano (od ponedjeljka do četvrtka u 19:15h), špansku seriju Bandolera (svaki dan u 17:45h), američku seriju Cedar Cove (nedjeljom u 19:15) kanadsku akcijsku seriju Cracked (svaki dan od ponedjeljka do četvrtka u 21:00h). Također, Face tv će u okviru Vanserijskog programa prvi put emitovati I jednu rusku seriju koja prati život najpoznatije proročice, Vanga (svake subote u 20:00h),nakon CD-a, kao i BBC-jevu seriju Peaky Blinders (nedjeljom u 20:15h).

Osim serija vrhunske produkcije, gledatelji Face tv-a će od 20.novembra, svake nedjelje u 18:45h moći pratiti Bosanski vjestnik u novom formatu, a od ponedjeljka do četvrtka u 19:00h ćete moći saznati najnovije informacije iz zemlje i svijeta u novoj informativnoj emisiji Vjestnik 7u7, dok će Face to Face i Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem biti emitovani u istom terminu, dakle petkom i subotom s početkom u 18:45h.

Budući da se bliži peta godišnjica rada Face tv-a, nova shema i Vanserijski program poklon su svim gledateljima koji su sve ove godine bili uz Face tv.