Film/TV
0

Od četvrtka u kinima "4 banke a nevin"

Sarajevo-x.com
U četvrtak 13.10. u kinu Meeting Point bit će premijerno prikazana trenutno najgledanija komedija u svijetu "4 banke a nevin" ("The 40 Year-Old Virgin"). U samo prvom vikendu otvaranja film je zaradio nevjerovatnih 21 milion američkih dolara.

Film će u Sarajevu u prvoj sedmici imati jedinstvenu projekciju u terminu 21 00. Premijerom ove komedije, vodeći bh. distributer, Tropik film&video nastavlja uzbudljivu filmsku jesen 2005.

Uloge: Steve Carell (Bewitched), Catherine Keener(The Interpreter), Paul Rudd(Romeo and Juliet), Romany Malco(The Tuxedo)

Režija: Judd Apatow

Scenario: Judd Apatow, Steve Carell

Žanr: Komedija

Trajanje: 116 min.

Oficijelni website: http://www.the40yearoldvirgin.com

Distribucija: Tropik film&video

Sadržaj: Četrdesetgodišnji Andy Stitzer je u životu napravio dosta. Ima posao koji voli u trgovini elektronskih uređaja, lijepi stan s velikom kolekcijom figurica akcijskih junaka, dobre prijatelje i ljubazan je prema svima. Postoji samo jedna stvar koju nije stigao napraviti, nešto što je većina ljudi njegovih godina obavila, a to je seks. No je li to tako veliki problem? Njegovi prijatelji s posla misle da jest i odlučuju uzeti njegovu stvar u svoje ruke. U ovim trenucima on se beskrajno zaljubljuje u ženu koja ne želi seks u vezi.