Film/TV
4

OBN TV: Ostaje li Steffani u kući Velikog Brata?

Steffani je bila oduševljena ulaskom svoje majke Katje u kuću Velikog Brata, ali nakon što su se slegli prvi dojmovi počela je sasvim druga priča.

Steffani se rasplakala zbog straha da će njenu majku povrijediti neko od stanara, pri čemu je posebno mislila na Mirjanu i porodicu Vasić. Do sinoć je bila uvjerena da će danas napustiti kuću i lobirala je među stanarima da glasaju za njen odlazak.

Nakon majčinog dolaska, uplakana je tražila od stanara da budu dobri prema Katji jer je stvarno dobra žena. Budući da je Mirjana u tom trenutku bila u spavaonici, osjetila se prozvanom i rekla da se iz poštovanja prema Katji neće ponašati onako kako bi se inače ponašala.

Katja, najveći Steffanin oslonac koji ju ujedno i najbolje poznaje, odmah je prozrela što muči njenu kćer. Naime, uvjerena je da Steffani misli da bi i nju mogli povrijediti isti ljudi u koje se nedavno razočarala, indirektno misleći na Vasiće.

Unatoč nedavnim razmiricama, sinoć je Rada tješila uplakanu "vampiricu“. Garantirala joj je da će paziti na Katju ukoliko joj netko nešto kaže. Rada je Steffani, između ostalog, savjetovala da ispoštuje majku i ostane još malo u kući, a Steffani ju je na kraju odlučila i poslušati.

Steffani je i Katji obznanila da se predomislila i zbog nje odlučila ostati u kući jer je ne može ostaviti. Ona je, naravno, te vijesti prihvatila s oduševljenjem i čvrsto je zagrlila.

Ne propustite live emisiju Velikog Brata večeras od 21 sat na OBN TV.