Film/TV
7

OBN TV: Mirza Selimović gost showa Neki novi klinci

Mia Smiljanić
U showu Neki novi klinci Mirza Selimović će premijerno otpjevati novu pjesmu "Ne dolazi u snove".

OBN TV će večeras od 20:50 sati premijerno emitovati novo izdanje showa Neki novi klinci. Osim sjajnih interpretacija gledaoci će imati priliku poslušati novu pjesmu Mirze Selimovića "Ne dolazi u snove".

Pjesma "Ne dolazi u snove" je drugačija od onog što je Mirza do sada snimao. Novi, stalni član žirija od večeras je Topalko. Voditelji su i dalje dobro uigrani tandem Filip Mitrović i Ana Sević.

U showu Neki novi klinci i večeras će nastupiti osam novih klinaca.

Mia Smiljanić ima 11 godina i dolazi iz Beograda. Pored pjevanja Mia svira i violinu. Za sebe kaže da je vesela devojčica, voli zabavnu muziku.

Goran Dimić ima 10 godina i dolazi iz Žablja. Njegov muzički idol je Šaban Šaulić. Goran smatra da su njegove vrline poštenje, poslušnost i to što je dobar đak, a mana mu je što se previše igra. U slobodno vreme uči da svira klavijature.

Teodora Novaković ima 12 godina i dolazi iz Beograda. Ova osećajna, dobra i vrijedna mlada dama, pored pjevanja bavi se i odbojkom. Muzički idoli su joj Marija Šerifović i Jelena Tomašević.

Blagica Dzunzurovska ima 14 godina i dolazi iz Skoplja. Kada ne pjeva ona vrijedno vježba violinu. Voli folk muziku.

Milica Čikarić ima 14 godina i dolazi iz Jagodine. Milica ima crni pojas iz karatea, glumi u školskoj sekciji i svira klavir, a najviše od svega voli pjevanje. Njen muzički idol je Jelena Tomašević.

Emina Hadžović ima 14 godina i dolazi iz Goražda. Za sebe kaže da je uporna i druželjubiva. U slobodno vrijeme pleše folklor i voli crtati, ali je ipak muzika njena najveća ljubav.

Marija Didić ima 13 godina i dolazi iz Kragujevca. Voljela bi jednog dana da ima karijeru poput njenih idola Marije Šerifović i Jelene Tomašević. Ona je, kako kaže, druželjubiva, ali i tvrdoglava.

Đorđe Jovanović ima 11 godina i dolazi iz Niša. Jedno vreme je trenirao fudbal, ali je ljubav prema muzici ipak pobjedila. Uzor mu je Šaban Šaulić.