Film/TV
0

Novi talenti u showu Neki novi klinci na OBN TV

U petak, 22.4.2016. od 20:50 sati sati žiriju Nekih novih klinaca na OBN TV predstavit će se deset novih natjecatelja koji će svojim sjajnim glasovima pokušati izboriti prolaz u četvrti krug natjecanja.

Dječje interpretacije uvijek su bile izvor posebnih pozitivnih emocija, sreće i zadovoljstva, ne samo te djece i njihovih roditelja nego i širokih masa. Bez obzira na različite situacije, teškoće, probleme i izazove djeca su još uvijek tačka ujedinjenja i sinergije, trenutak kojem se rado vraćamo i iz kojeg crpimo snagu da dalje radimo. Tako će biti i ovoga petka od 20:50 sati u trećoj emisiji trećeg kruga muzičkog showa Neki novi klinci.

Ostalo je još samo nekoliko emisija u kojima će se saznati ko su preostali kandidati koji će nastaviti natjecanje u četvrtom krugu i put do titule pobjednika showa Neki novi klinci.

Žiriju ni ovoga petka neće biti lako odabrati najbolje jer su klinci sve bolji i bolji. Ana Sević i Milan Mitrović su voditeljski par koji će pomoći klincima da što lakše prebrode tremu.

Ovog petka nastupit će sljedeći klinci: Blagica Džundžurovska, Milica Čikarić, Sofija Đekić, Aleksandar Mladenović, Lidija Janković, Meris Karamustafić, Tijana Župac, Meliha Fazlić, Filip Milić i Valentina Marković.