Glavni krivac Miranda Kerr
0

Novi "Pirati sa Kariba" bez Orlanda Blooma

Sarajevo-x.com
Poznati hollywoodski ljepotan Orlando Bloom ipak neće i četvrti put utjeloviti neustrašivog Willa Turnera u novom filmu o piratima sa Kariba, a na razočarenje njegovih vatrenih obožavateljica širom svijeta razlog tome je njegova djevojka s kojom želi provesti više vremena.

Tridesetdvogodišnji glumac i mladi model Miranda Kerr prema izvještaju američkih tabloida ovih dana su se upustili u ozbiljnu potragu za zajedničkim domom, te razgledaju vile u Malibuu vrijedne više od 10 miliona dolara.

Sudeći prema izgledu seksi Australke na posljednjim fotografijama za kampanju kupaćih kostima Victoria's Secret, nije nikakvo čudo što zvijezda filmske trilogije "Gospodar prstenova" želi što je moguće više vremena provoditi sa svojom voljenom.

"Orlando obožava Pirate sa Kariba, ali sada misli da je vrijeme da se povuče, jer je u posljednjem nastavku lijepo zaokružena priča o Willu Turneru", kazao je neimenovani izvor za Daily Mail, te dodao kako su se producenti pomirili sa Bloomovom odlukom i fokusirali se na nove pustolovine kapetana Jacka Sparrowa, kojeg briljantno glumi Johnny Depp.

Zanimljiva je činjenica da je britanski glumac već dva puta bez ikakvog uspjeha zaprosio Mirandu Kerr, ali ako je vjerovati glasinama, neumorni Bloom ovoga ljeta mogao bi ponoviti bračnu ponudu.

Anonimni prijatelji blizak zvjezdanom paru otkrio je da će, ako Miranda i treći put odbije bračnu ponudu, Orlando definitivno ostaviti ljepoticu za čijim tijelom uzdišu muškarci širom svijeta.