Film/TV
9

Novi filmovi u Cinema Cityju

Od 09. do 15. aprila Cinema City prikazuje četiri nova filma: "Get Hard", "Danny Collins" i "DUFF : Dežurna neugledna drugarica" i "Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske".

"Get Hard" je komedija redatelja Etana Cohena, a glavne uloge tumače Will Ferrell, Kevin Hart i Alison Brie.

Milioner James King (Ferrell) osuđen je na zatvorsku kaznu zbog pronevjere, a sudac mu daje 30 dana kako bi sredio svoje poslove prije nego što ga strpaju iza rešetaka. Očajan, on se obraća Darnellu Lewisu (Hart) kako bi ga pripremio za život u ćeliji. Usprkos njegovim predrasudama, James ubrzo uviđa da je njegov učitelj marljiv i pošten čovjek koji nikada nije dobio ni kaznu za nepropisno parkiranje...

"Danny Collins" je komedija-drama pod redateljskom palicom Dana Fogelmana, a glavne uloge tumače Al Pacino, Christopher Plummer i Jennifer Garner.

Danny Collins (Al Pacino) ostarjeli je rocker koji ni u sedmom desetljeću ne odustaje od svog specifičnog načina života. Kada njegov menadžer (Chrisopher Plummer) otkrije slučajno pismo staro 40 godina koje Danny nikada nije primio, a čiji je autor John Lennon, osebujni glazbenik potpuno će promijeniti smjer te se ponovo zbližiti sa svojom obitelji,ali i pronaći pravu ljubav.

"DUFF : Dežurna neugledna drugarica“ (The Duff - Designated Ugly Fat Friend) je komedija, redatelja Aria Sandela, a glavne uloge tumače Allison Janney, Romany Malco i Mae Whitman.

Bjanka (Me Vitmen) je zadovoljna srednjoškolka čiji se svijet raspada kada sazna da je drugi učenici zovu DAF (Duff) ili "Dežurna neugledna drugarica" u poređenju s njenim ljepšim, popularnijim kolegicama (Skajler Semjuels i Bjanka Santos). Uprkos upozorenju njenog omiljenog profesora (Ken Džang), ona zanemaruje to što je zaljubljena u Tobija (Nik Eversman) i angažuje Veslija (Robi Amel), prepredenog, ali šarmantnog sportistu, da joj pomogne da preobrazi sebe. Kako bi svoju posljednu školsku godinu spasila od potpune propasti, Bjanka mora da nađe samopouzdanja i zauzda okrutnu školsku zlicu Medison (Bela Torn) i da sve podsjeti da su ljudi, bez obzira kako izgledaju ili se ponašaju, uvek nečiji dežurni neugledni drugari.

"Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske" (Tinkerbell: Legend of the Neverbeast) je animirana porodična avantura, redatelja Stevea Lotera. Iz Disneyevog studija ponovno nam stiže Zvončica ovog puta u društvu čudovišta iz Nigdjezemske.

Nova priča o Zvončici istražuje drevni mit o legendarnom stvorenju čija daleka tutnjava izazove pažnju vile Lane, dobre prijateljice Zvončice koja se ne boji prekršiti pravila i pomoći životinji u nevolji. Međutim ta je životinja masivna s neobičnim zelenim očima zapravo nije dobrodošla u Dolinu vila jer se vile boje da će im uništiti dom.Vila Lana se odluči sprijateljiti s čudovištem jer ispod grube vanjštine misterioznog čudovišta vidi dobro srce te pokušava uvjeriti Zvončicu i ostale djevojke da riskiraju sve kako bi spasile čudovište dok ne bude prekasno.Pogledajte Zvončicu i čudovište iz Nigdjezemske i otkrijte zašto knjigu ne treba suditi prema koricama ili životinju prema očnjacima...