Film/TV
0

Nova sezona magazina "Praktična žena" na OBN TV

Zvanično od 19.9.2016. u 15 sati počinje nova sezona lifestyle magazina "Praktična žena".

Praktičnu ženu će i u novoj sezoni voditi Nataša Pavlović. U svakom izdanju nove sezone Praktična žena će donositi korisne i primjenjive savjete o ljepoti, zdravlju, kući, porodici, spremanju jela i naravno djeci. Pored toga, voditeljica će ugostiti poznate gošće koje će sa publikom podijeliti svoja iskustva o porodici, domu i djeci.

U studiju će se i u novoj sezoni nalaziti kuhinja u kojoj će Nataša i gosti spremati jela, od specijaliteta do poslastica, ali često i obroke koji se mogu pripremiti na jednostavan i brz način i koji štede vrijeme.

Natašine gošće, javne ličnosti iz Bosne i Hercegovine, ali i regiona razotkrivaju svoje male tajne, pa će tako neke neke od njih doći sa djetetom i pokazati svoju omiljenu igru ili će uraditi vježbe za koje smatraju da su zaslužne za njihov dobar izgled ili pripremiti omiljeno jelo svoje porodice.

Gosti će biti i ljudi koji nisu poznati javnosti: žena koja želi da promijeni svoj izgled od frizure, šminke, garderobe, zatim domaćica koja želi da predstavi svoje kulinarske sposobnosti, dijete koje pokazuje određeni talent.

Nataša će u prvoj emisiji, koja je na programu OBN TV 19.9.2016., ugostiti plastičnog hirurga koji će odgovarati na pitanja publike o silikonima.

O svemu ovome, a i o brojnim praktičnim savjetima moći ćete slušati u novoj sezoni Praktične žene danas od 15 sati na OBN TV.