Sada želi Grammy
0

FOTO+VIDEO / Nicole Scherzinger pobijedila u "Plesu sa zvijezdama"

Sarajevo-x.com
Nicole Scherzinger i njen partner Derek Hough dominirali su plesnim podijem tokom čitave desete sezone "Plesa sa svijezdama", stoga i ne čudi što su upravo oni odnijeli titulu najboljeg plesnog para.

"Osjećam se kao da sam osvojila Grammy, Grammy za ples", izjavila je uzbuđena pjevačica nakon što je proglašena pobjednicom.

Energični i kreativni ples Nicole i njenog partnera naprosto je oduševljavao suce tokom čitave sezone, a za svoj posljednji izvedeni ples Scherzinger i njen partner osvojili su maksimalnih 30 bodova.

Drugo mjesto je osvojio slavni klizač i osvajač zlatne olimpijske medalje Evan Lysacek koji je kazao kako je zadovoljan svojim nastupom i osvojenim drugim mjestom s obzirom da su Scherzinger i njen partner zaista zaslužili da budu na vrhu.

"Ponosni smo na njih. Zaslužili su pobjedu jer su bili inspiracija svim ostalim parovima tokom takmičenja", prokomentarisao je Lysacek.

"Bez obzira na pobjedu ili poraz ja sam veoma zadovoljan kompletnom proteklom sezonom. No, dobiti pehar na kraju je zaista nevjerovatno", kazao je Hough, dok je Scherzinger dodala kako je tokom takmičenja mnogo toga saznala o sebi, ali i o Dereku Houghu zahvaljujući kojem je postala mnogo bolja osoba.

Pjevačica grupe "Pussycat Doll" je istakla i to kako će sada, nakon završetka sezone "Ples sa zvijezdama", posvetiti svojoj muzičkoj karijeri i osvajanju Grammyja, prenose američki mediji.