Film/TV
0

Nema više golotinje za Kate Winslet

Sarajevo-x.com
Scena iz filma "The Reader"
Scena iz filma "The Reader"
Ovogodišnja dvostruka dobitnica Zlatnog globusa javnosti je obznanila kako se više nikada neće skinuti na velikom platnu.

Engleska glumica i pjevačica, koja bi u ponedjeljak ujutro po našem vremenu mogla osvojiti Oskara za najbolju glumicu, tokom svoje impresivne karijere otkrila je svoje fizičke atribute u filmovima "Titanic", "Jude" i najnovijem ostvarenju "The Reader", koje se na ovogodišnjoj dodjeli Oskara utrkuje za titulu "najboljeg filmskog ostvarenja". Međutim, sada tvrdi kako više nikada to neće učiniti.

"Ne vjerujem da ću se više ikada skinuti u nekom flimu. Ne želim postati 'glumica koja se uvijek mora skinuti'", rekla je u nedavnom intervjuu Kate, koja je u filmu "Revolutionary Road" ponovo imala priliku glumiti uz Leonarda DiCaprija, s kojim je snimila legendarni "Titanic".

U jednom intervjuu prošle godine Kate Winslet je otkrila kako njen suprug i filmski reditelj Sam Mendes nije ljubomoran kada snima romantične scene, jer ona "nije porno zvijezda" i ne upušta se u pravi seks sa kolegama.

Tridesettrogodišnja glumica i pjevačica također je izjavila da su scene seksa u "The Reader", filmskoj adaptaciji istoimenog bestselera Bernarda Schlinka (Der Vorleser), "100% opravdane".