Film/TV
0

"Neki novi klinci" ponovno osvajaju

Neki novi klinci su opet popularni, u novoj drugoj sezoni osvojili su srca gledalaca u cijeloj Bosni i Hercegovini, ali i u regionu.

Potraga za mladim muzičkim zvjezdicama uzrasta do 15 godina se nastavlja na OBN TV. U petak 18.11.2016. 10 novih takmičara će pokušati što bolje izvesti muzičke numere koje su odabrali i izboriti prolaz u drugi krug takmičenja.

Interpretacije talentiranih klinaca ovoga petka ocjenjivati će žiri u sastavu: Ivana Selakov, Bane Mojičević, Darko Lazić, Rada Manojlovoć, Haris Berković i Topalko. Riječi podrške klincima će i u novom izdanju dati voditeljski duo, Ana Sević i Milan Mitrović.

Mali muzičari koji će dati sve od sebe i pokazati svoj talent u pertak su: Blagica Džundžurovska (15 godina, Skoplje), Amila Memić (13 godina, Prijedor), Ivana Orlović (14 godina, Donji Petrovci kod Rume), Milica Živković (13 godina, Aleksinac), Vesna Radoičić (11 godina, Surdulica), Đorđe Jovanović (12 godina, Niš), Meliha Fazlić (13 godina, Srebrenik), Adi Vatrić (10 godina, Sarajevo), Svetlana Lukić (10 godina, Beočin), Elena Brkić (12 godina, Beograd).