Film/TV
0

Neki novi klinci na OBN TV: Dječji spomenari ljubavi

Potraga za novom najsjajnijom mladom zvjezdicom u program OBN TV nastavlja se i ovoga petka, 01.04.2016., u muzičkom showu Neki novi klinci od 20:50 sati.

Neki novi klinci koji se takmiče u istoimenom muzičkom showu, koji svakog petka od 20:50 sati gledaoci mogu pratiti u programu OBN TV, pokazali su da imaju sluha kao profesionalci, da skidaju sve finte najboljih pjevača i da to rade fenomenalno. Svakoj pjesmi koju otpjevaju svojim prelijepim glasićima klinci i klinceze daju potpuno drugi, tobliji zvuk.

Šestočlani žiri i dalje je u istom sastavu i ima veoma težak posao odabrati najbolje male pjevače, a sigurno je da se još puno mladih talenata krije među onima koji svake subote u 20 sati redovito iščekuju novu emisiju Neki novi klinci. Kao podrška klincima sa svojim savjetima da imaju što bolji nastup i da prebrode tremu bit će se voditeljski dvojac Ana Sević i Milan Mitrović.

Prvi par koji će nastupiti u subotu su Magdalena Kostić i Damjan Dimevski. Magdalena Kostić ima 14 godina i dolazi iz Smedereva, a Damjan ima 13 godina i dolazi iz Skopja.

Drugi par su Adna Sović i Belma Huseinefendić. Adna ima 12 godina i dolazi iz Zenice, a Belma ima 14 godina i dolazi iz Tuzle.

Treći par koji će svoje umijeće pokazti u subotu čine Hamza Begović i Fatima Sapi. Hamza ima 12 godina i dolazi iz Sarajeva dok Fatima ima 14 godina i dolazi iz Beočina.

Posljednji par koji će nastupiti ove subote su Stana Obradović i Jovana Perišić. Stana ima ima 12 godina i dolazi iz Smedereva dok 13-godišnja Jovana dolazi iz Požege.