Film/TV
13

"Neki novi klinci" i večeras na OBN TV

Večeras od 20:50 sati OBN TV će premijerno emitirati novo izdanje muzičkog talent showa "Neki novi klinci".

Brojna, danas iznimno popularna domaća i svjetska muzička imena, karijeru su počeli u najranijim godinama. Put do uspjeha je dug, a "Neki novi klinci" će nekome pomoći na tom putu.

OBN TV će i večeras od 20:50 sati premijerno emitirati novo izdanje muzičkog talent showa "Neki novi klinci". Najmlađi pjevački talenti do 15 godina predstavit će svoje glasovne sposobnosti gledateljima i stručnom žiriju. Male talente na pozornici će bodriti Ana Sević, a u backstageu će ih čekati Filip Mitrović. Posljednje ovogodišnje izdanje showa "Neki novi klinci" bit će uvod u sjajnu zabavu koju OBN TV priprema u najluđoj noći.

Večeras se predstavlja osam novih kantidata.

Milica Mišić ima 12 godina i dolazi iz Smedereva. Milica bi, kada poraste, voljela pjevati kao Kaliopi. Pored pjevanja Milica svira i gitaru, a plesala je i folklor. Za sebe kaže da su joj vrline to što je pravedna i iskrena i što voli da pomaže drugima. A svojim manama smatra to što je emotivna i vjeruje ljudima.

Neira Mehinović ima 13 godina i dolazi iz Tešnja. Muzički uzor joj je Snežana Đurišić. Ona je marljiva i odgovorna, mada pomalo i nestrpljiva. Neira ima puno talenata pa tako pjeva, svira harmoniku, pleše folklor, voli crtati i kreirati odjeću.

Staša Nešić ima 11 godina i dolazi iz Loznice. Staša je komunikativna i iskrena. Njen talenat pored pjevanja su latinoamerički plesovi i dens. Njeni muzički uzori su Jelena Tomašević i Katarina Živković.

Maša Smiljanić ima 10 godina i dolazi iz Beograda, tačnije iz Surčina. Najviše voli pjevati izvorne pjesme. Njena sestra Mia je već bila u takmičenju i ona će joj biti podrška u backstageu.

Neda Vujović ima 13 godina i dolazi iz Kragujevca. Ova mlada dama ima zeleni pojas iz karate, ali ipak više voli da pjeva. Njeni muzički uzori su Aleksandra Radović i Jelena Tomašević.

Damjan Dimeski ima 13 godina i dolazi iz Skoplja. Pored pjevanja Damjan voli da svira i klarinet.

Anastasija Rilak ima 13 godina i dolazi iz Beograda. Za sebe kaže da je odličan učenik, druželjubiva i voli da se igra, a najviše voli da pjeva. Mana joj je što je lijena. Muzički uzor joj je Arijana Grande. U planu joj je da pored pjevanja počne da se bavi i umjetničkim plivanjem. Večeras je predstavnik pop zvuka.

Nemanja Stanković ima 8 godina i dolazi iz Beograda. Volio bi da kada poraste pjeva kao Šaban Šaulić ili Zdravko Čolić. On je iskren i pošten dječak mada malo tvrdoglav. Nemanja svira klavijature i bubanj.