Film/TV
0

Nebojša Veljović i Zorana Bečić stižu na premijeru filma "Ritam života" u kino Unitic

Sarajevo-x.com
Kako smo već najavili željno očekivana premijera filma Envera Puške "Ritam života“ desit će se 06. decembra u 20 sati i to istovremeno u 5 BiH gradova: Sarajevo - Kino Unitic, Tuzla- Kino Art, Tešanj- Kino Tešanj, Bihać- Miniplex Una, Mostar- Narodno Pozorište Mostar.

Na premijeru u kino Unitic 06. decembra u 20 nam stiže direktno iz Francuske fenomenalni glumac Nebojša Veljović koji tumači jednu od krucijalnih uloga ovog filma - očinsku figuru Saliha, čovjeka koji cjeli svoj život, sve do zadnjeg trena, vjeruje u ljude, ljubav i nepokolebljivo slijedi vlastite ideale, bori se da očuva svoja neprocjenjiva blaga od svijeta zatrovanog mržnjom i politikom.

Dolazak na premijeru u Sarajevo je najavila i mlada talentirana glumica Zorana Bečić, koja će samo za ovu priliku doputovati iz Beograda gdje trenutno živi. Zorana u filmu izuzetno hrabro nosi glavnu ulogu ovoga filma, ulogu djevojke odrasle u okrilju istinske roditeljske ljubavi, životnih nedoumica i svakodevnih pitanja, od kojih boluje današnja omladina kojoj svakodnevne torture izgladnjivanja, briga o celulitu postaju primarne okupacije.

Publika u Mostaru će uživati u toplom i udobnom prostoru Narodnog Pozorišta Mostar. Premjera u Mostaru će biti 06. decembra u 20 sati, 07. decembra će biti održana projekcija od 18 sati, a od 08. do 12. decembra održavati će se projekcije od 18 i 20 sati.