Film/TV
0

"Naša mala klinika" na FTV-u

Sarajevo-x.com
Federalna televizija od ponedjeljka, 16.03.2009. godine svakim radnim danom u terminu od 17.30 sati počinje emitiranje humorističke serije "Naša mala klinika“, autora Branka Đurića Đure.

Zgode i nezgode liječničkog tima jedne privatne klinike zasmijat će do suza gledatelje u Bosni i Hercegovine. Najčešće, sve konce zabune u ovoj hit seriji u svojim rukama drži (ili ne drži, zavisi kako posmatramo), portir Šemsudin Dino "Šemso“ Poplava, kojeg je maestralno na malom ekranu oživio glumac Enis Bešlagić, postavši sa tom ulogom jedna od najvećih komičarskih zvijezda na ovim prostorima.

Liječnički tim čine doktori Kunić (Rene Bitorajac) i Slaviček (Ranko Zidarić), novi liječnik Grgeč (Goran Navojec) i primarijus Ante Guzina (Ivica Vidović). Pomoć im pruža sestra Helga (Jadranka Đokić), a stalni pacijent "Naše male klinike" je urnebesni Ivo Zadro (Filip Šovagović).

Da bi sve stvari i svi poslovi bili pod "kontrolom“ zadužena je poslovna direktorica Sanja Grospić (Dubravka Ostojić), dok je za prijevoz bolesnika i opreme zadužen Mile Car (Igor Mešin). Svakodnevno, do ljeta, gledatelji Federalne TV će uživati u najsmješnijim dogodovštinama koje jedna privatna klinika može nositi sa sobom. A "Naša mala klinika" će, zasigurno, biti najveća zabava u Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz Federalne televizije.