Film/TV
0

Najpopularnije filmske zvijezde 2007.

Sarajevo-x.com
Jessica Alba u 'Fantastic Four'
Jessica Alba u 'Fantastic Four'
Krajem svake godine biraju se najbolji glumci, muzičari, auti, filmovi i šta sve ne. Donosimo vam listu najpopularnijih filmskih zvijezda 2007. godine koju su sačinili posjetitelji Yahooa. Najpopularnija filmska zvijezda godine na izmaku je, naravno, Jessica Alba.

1. Jessica Alba

Sigurno najpopularnija filmska zvijezda današnjice je Jessica Alba. Ove godine odigrala je uloge u filmovima "Fantastic Four", komediji "Good Luck Chuck" i trileru "Awake".

[SLIKA]2[/SLIKA]2. Megan Fox

Zvijezde filmskog hita "Transformers" sigurno nisu auti koji se pretvaraju u robote već 21-godišnja američka glumica Megan Fox.

3. Emma Watson

Emma Watson je držala svoje fanove u neizvjesnosti kada je bio upitan njen povratak u posljednja dva filma o Harryju Potteru, ali Emma se odlučila držati čarobnjaka dok ne diplomira.

[SLIKA]4[/SLIKA]4. Jessica Biel

Ove godine, Jessica Biel se pojavila u filmu o iračkom ratu "Home of the Brave", ali za nošenje onoga kostima u filmu "I Now Pronounce You Chuck & Larry" bila je potrebna prava hrabrost.

5. Aishwarya Rai

Šta biste vi učinili da vas proglase najljepšom ženom na svijetu? Aishwarya Rai se bacila na posao i odigrala ulogu u svom prvom američkom akcijskom filmu "The Last Legion".

[SLIKA]6[/SLIKA]6. Angelina Jolie

Angelina Jolie se ove godine u medijskim napisima najviše pojavljivala zbog njenog porodičnog života, a ne filmskih dostignuća. Angelina je ipak nominirana za Zlatni globus ulogu u filmu "A Mighty Heart", a također je glumila i u filmu "Beowulf".

7. Shia LaBeouf

Bivša zvijezda dječjih filmova, Shia LaBeouf, pokazao je da više nije dječak kada se pojavio u hit trileru "Disturbia", a kasnije i u "Transformersima".

[SLIKA]8[/SLIKA]8. Scarlett Johansson

Magazin Escquire proglasio je Scarlett Johansson najseksi ženom na svijetu, a ove godine pojavila se u filmu "The Nanny Diaries".

9. Lena Headey

Britanska ljepotica Lena Headey 2007. godine je oduzimala dah u historijskom filmu "300".

[SLIKA]10[/SLIKA]10. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe velika je tinejdžerska zvijezda, ali ne zbog uloge Harryja Pottera u ovogodišnjem nastavku "The Order of the Phoenix", nego zbog golišavih fotografija koje su objavljene u magazinu "Equus".