Film/TV
0

Nagrađujemo vas ulaznicama za film "Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio"

Klix.ba
Portal Klix.ba u saradnji sa CineStar Mostar nagrađuje vjerne čitatelje u Mostaru ulaznicama za film "Igre gladi: Šojka rugalica 1. dio" koje se mogu iskoristiti od 20. do 26. novembra.

Dva najbrža čitatelja dobit će po dvije ulaznice. Sve što trebate uraditi je poslati vaše ime, prezime i broj telefona na mail [email protected] sa naznakom Nagradna igra CineStar.

Oskarovka Jennifer Lawrence vraća se ulozi koja ju je proslavila. U filmu "Igre gladi: Šojka rugalica 1.dio" ona je ponovo Katnis Everdeen, no ovaj puta nije više nepoznata djevojka nego vođa masovne pobude potlačenih protiv vladajućeg Capitola.

Svjetski fenomen "Igre gladi" i dalje drži svijet u napetosti, a sad je tu i novi nastavak u kojem će se Katniss Everdeen naći u Okrugu 13 nakon što je doslovno zauvijek uništila igre. Pod vodstvom predsjednice Coin (Julianne Moore) i prema savjetima prijatelja, Katniss se bori spasiti Peetu (Josh Hutcherson), a narod je ponesen njenom hrabrošću.

U filmu glume Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Philip Seymour Hoffman, Julianne Moore, a režiju potpisuje Francis Lawrence.

Dobitnici ulaznica su:

Lana Ljeljak i Maida Ivković