Film/TV
0

Na repertoar Cinema Cityja stižu "Turbo 3D" i "Prije ponoći"

U susret jeseni za sve posjetitelje Cinema City je pripremio mnogobrojna iznenađenja.

Pored najnovnijih filmskih naslova, Cinema City priprema i druge akcije u kojima će uživati svi posjetitelji u narednom periodu. Novi SF akcioni triler "Riddick" (Riddick) možete pogledati i u novoj filmskoj sedmici. Ostavljen na suncem spaljenom planetu Riddick se suočava s izvanzemaljskom vrstom predatora. Aktiviranjem sigurnosne zrake njegov signal primaju dva svemirska broda. Jedan nosi novu vrstu plaćenika, a drugim upravlja čovjek iz Riddickove prošlosti.

Za najmlađe posjetitelje Cinema Cityja, od autora Madagaskara i Kung Fu Pande donosi novu "vozačku" 3D avanturu "Turbo 3D" (Turbo 3D), o običnom pužu koji se usuđuje sanjati velike i brze snove. Nakon neobične nesreće on čudom dobiva moć super brzine. Turbo zatim svoja sanjarenja ubacuje u petu brzinu i upušta se u izuzetan poduhvat kako bi postigao naizgled nemoguće: pobjedu nad čuvenim vozačem Gasom Daskićem. Uz pomoć svoje vješte ekipe puževa, ovaj junak bez mnogo šansi stavit će svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije prevelik, niti jedan sanjar premali. Pretprodaja kinoulaznica za film "Turbo" počinje 17. septembra na blagajanama Cinema Cityja.

Film prepun humora, dubokih osjećanja i raskošne romanse, nova drama "Prije ponoći" (Before Midnight). Treći nastavak popularnog serijala iz davne 1995. godine Prije svitanja i drugog dijela iz 2004. godine "Prije sumraka" počinje sa prikazivanjem 19. septembra. Ovaj put srećemo Džesija i Selin devet godina kasnije u Grčkoj. Prošlo je skoro dvije decenije od njihovog upoznavanja u vozu za Beč. Pretprodaja kinoulaznica za film "Prije ponoći" počinje 17. septembra na blagajnama Cinema Cityja.

Cinema City u saradnji sa Ambasadom SAD-a, ponosno najavljuje otvaranje programa Film Forward, u partnerstvu sa Institutom Sundance. U sklopu programa Film Forward, Cinema City će 19. septembra u Dvorani 4 prikazati film "Bones Brigades". Projekcija će biti zatvorena za javnost.

Pratite nas na našoj oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama u Cinema Cityju.