Film/TV
0

Muzika za dušu na OBN TV

Sponzorirani članak
U nedjelju, 24.4.2016. godine od 21 sat na OBN TV u muzičkom showu Nikad nije kasno ponovno je na programu sjajna zabava uz vrhunske interpretatore, ljude koji su u mladosti propustili iskoristiti svoj talenat.

U nastavku trećeg kruga emisije Nikad nije kasno, možete pogledati kako je i zašto stari šmeker narodne muzike i tvorac velikog hita iz sedamdesetih godina "Moj živote šta li mi te truje", 77-godišnji Živadin Kojić Žića podijelio preko 100 karanfila publici u studiju. Njegov rival u duelu bio je 59-godišnji Teufik Tufo Veletanlić iz Sarajeva koji je po sopstvenom priznanju i njegov učenik.

Ankicu Terzić iz Banja Luke su u takmičenje svojim glasovima u baražu vratili gledaoci, a ona se na snimanju pojavila sa svoje dvije unukuje i zajedno sa njima otpjevala pjesmu "Kad ja pođoh na Bembašu". Njena "suparnica", inače magistar turizma, Nevena Stojić iz Beograda otpjevala je "Samo pjesma zna".

Aca Plavić je ispričao kako je svom sinu koji je trebao da se zove Milorad zbog opklade dao ime Dragan, a još jedan magistar, ovoga puta magistar basa iz Skoplja Blagoje Marotov obradovao je žiri i publiku najboljim ratlukom iz Makedonije.

Kompletnoj zabavi svoj pečat je dao i Džej Ramadanovski koji je pored Saše Miloševića Mareta i Viktorije bio specijalni član žirija.

Nikad nije kasno je prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno. Ovo je takmičenje pjevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvijezda, vječnih talenata. Predstaviće se sjajni kandidati, izuzetni pjevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pjevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike, a gledaoce će kroz show i ovoga puta voditi Dragana Katić. Žika Jakšić će i dalje biti najemotivniji sudija.

Novo izdanje showa Nikad nije kasno je na programu OBN TV u nedjelju 24.4.2016. od 21 sat.