Besplatno u kino
0

Multipleks Ekran slavi prvu godišnjicu rada

Sarajevo-x.com
Multipleks Ekran
Prva godišnjica rada zeničkog multipleksa Ekran bit će obilježena bogatim sadržajima kojima organizatori žele iskazati svoju zahvalnost posjetiocima i svim ljubiteljima filma.

Za četvrtak, 11. novembar, zakazana je svečana projekcija filma "Ocean World 3D". Istog dana u dnevnim termina ovo remek-djelo svi posjetioci multipleksa Ekran će imati priliku pogledati besplatno.

U subotu, 13. novembra, će biti upriličen porodični dan nazvan "Djeca vode roditelje u kino". Ovim povodom ulaz na projekcije porodičnih filmova će biti besplatan, a u sklopu cjelodnevne zabave djeci i roditeljima će se pridružiti junaci trenutno najpopulanijih crtanih filmova.

Za ponedjeljak, 15. novembra, planiran je MTV svjetski događaj "Green Day - The 21st Century Breakdown Tour". Koncert snimljen u Olympiahalle u Minhenu prikazuje grupu Green Day kakvu do sada nismo imali priliku vidjeti - po prvi put na velikom platnu u HD rezoluciji i sa 5.1 ozvučenjem. Riječ je o ekskluzivnom događaju koji se realizuje samo u odabranim svjetskim kinodvoranama.

Više o repertoaru na Ekran.com.ba.