Film/TV
1

"Metak u glavu", "Vrati mi ime" i "Let" u Cinema Cityju

Klix.ba
Protekla filmska sedmica u Cinema Cityju je bila u znaku nove 3D avanture reditelja trilogije Spiderman "Carstvo velikog Oza" (Oz: The Great And Powerful), koja je za kratak vremenski period dostigla vrh američkog box officea sa zaradom od 80,2 miliona dolara. Ljubitelji dobrih horora uživali su u novoj zastrašujućoj priči "Mama" (Mama).

Da nikad nije kasno za osvetu, posjetitelji su mogli pogledati u novom akcionom trileru "Metak u glavu" (Bullet to the Head), gdje je glavna uloga pripala Sylvesteru Stalloneu

U novoj filmskoj sedmici Cinema City donosi novu komediju reditelja filma "Kako se riješiti šefa", "Vrati mi ime" (Identity Thief). Uz sve što gubi nakon krađe identiteta, jedan prosječan građanin će otkriti kako je moguće totalno poludjeti pokušavajući riješiti kreditni rejting. Za to vrijeme, njegova neograničena sredstva omogućavaju Diani lagodan život na Floridi, gdje kraljica shoppinga na njegov račun kupuje sve što poželi. Pogledajte njenu zabavu na njegov račun od 14. marta u Cinema Cityju.

Od Oscarom nagrađenog reditelja Roberta Zemeckisa na repertoar Cinema Cityja dolazi novi misteriozni triler "Let" (Flight). Oskarovac Denzel Washington je u glavnoj ulozi vrhunskog pilota koji će na čudesan način uspjeti prinudno prizemljiti avion. Uspjet će izbjeći katastrofu i spasiti skoro sve putnike. On će biti proglašen herojem, a sve više pitanja će se postavljati o tome šta se tačno desilo u tom avionu i ko je kriv za nesreću. Pogledajte ovaj najprovokativniji film godine u Cinema Cityju od 14. marta.

U novoj kriminalističkoj komediji "Mafijaši starog kova" (Stand Up Guys), koja je na repertoaru Cinema Cityja također od 14. marta, pojavljuju se tri dobitnika Oscara: Al Pacino, Cristopher Walken i Alan Arkin. Film prati dva prijatelja, umirovljene kriminalce, čija želja za krađom i ludim provodom nikako ne prestaje. Kada jedan od njih izađe iz zatvora nakon izdržavanja dugotrajne kazne, odlučuju se za još jedan posljednji ludi provod.

Prve proljetne dane provedite u udobnom ambijentu i na prelijepoj terasi Cinema City Café Bara. Uživajte u našoj ponudi, uz dnevnu štampu, ugodnu atmosferu i bežični internet.

Vaš centar poslovnih mogućnosti, moderno opremljene dvorane sa vrhunskom tehničkom opremom, pogodna lokacija, sve na jednom mjestu u Cinema City Event Centru. Preuzmite zahtjev za najam dvorane, kreirajte događaj prema vašim potrebama i pridružite se zadovoljnim klijentima.

Sva dešavanja pratite na oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o nagradnim igrama u Cinema Cityju. Sve upite možete poslati i na e-mail: [email protected].