The Dictator
0

VIDEO / Megan Fox u novom filmu Sache Cohena

Sarajevo-x.com
Novi trailer filma The Dictator prikazuje popularnog glumca Sachu Barona Cohena zajedno sa Megan Fox u krevetu gdje imaju zanimljiv dijalog nakon seksa, prenosi britanski tabloid Sun. Poznati komedijaš u filmu poklanja rubin glumici nakon odnosa, međutim, ona to odbija.

"Šta je ovo? Je li ovo neka šala? Šta sam ja, Kardashian?", odgovara Fox u sceni sa Cohenom, aludirajući da poznate Kardashian djevojke spavaju sa muškarcima za drago kamenje. Cohen joj onda odgovara da ona nije Kardashian, jer ima mnogo manje dlaka.

Film prikazuje život diktatora koji podsjeća na bivšeg iračkog vođu Saddama Husseina koji se zabavlja sa jednom od američkih glumica i odlazi u New York. Prikazane su i scene u kojima on jaše kamilu na ulicama New Yorka i pleše u bijelim uskim pantalonama.

Prema neimenovanim izvorima Paramount je unaprijed platio 15 miliona dolara Cohenu, a očekuje se da će dobiti oko 55 miliona dolara za ulogu. Nije razjašnjeno da li će dobiti i dodatnih 20 posto od profita filma. Film će premijerno biti prikazan 11. maja iduće godine.