Film/TV
0

"Lonci i poklopci" - novi lifestyle magazin na OBN-u

Sarajevo-x.com
U okviru revijalnog programa Televizije OBN, od nedjelje, 13. janura, sa početkom u 20 sati počet će se emitirati novi lifestyle magazin "Lonci i poklopci“. Emisija je osmišljena kao druženje sa poznatim ličnostima kroz kulinarsko umijeće sa OBN-ovim kuharom Vjekoslavom Kramerom.

Svake sedmice osobe iz javnog života imat će priliku predstaviti se gledateljima kroz svoje kulinarsko umijeće kao i kroz svoj osobni smisao za estetiku i male trikove aranžiranja stola i samih jela.

Prednost za svakog kandidata je što kuhaju po usuglašenim receptima sa Vjekoslavom Kramerom, OBN-ovog kuhara.

"Ono što će stvoriti posebnu atmosferu u studiju jesu specijalni saradnici autora emisije Vjekoslava Kramera - Fadil i Dario i Saša Martić. Fadil i Dario će svojim posebnim humorom i karikiranjem poznatih situacija začinit vikend popodneve gledatelja dok će Saša Martić zajedno sa gostima aranžirati stol i urediti dnevni boravak u duhu menija i vremena“, najavljaju iz OBN-a.

Uz sve te zabavne sadržaje emisija će biti bogata i prilozima sa terena koji će govoriti o kulturnom životu u našoj zemlji i aktuelnim zbivanjima.