Film/TV
0

Ljubav je na pomolu u Survivoru

Klix.ba
Iz sedmice u sedmicu u Survivoru se pored takmičarskog duha, ljubomore i svađa rađaju i nove ljubavi. Gledatelji su mogli vidjeti do koje granice idu takmičari kada je ljubav upitanju.

Nakon što je Aleksandra napustila Boruku Avi je ostala kletva nad glavom.

Nove poglavice u plemenima postaju, Vlada za Boruku i Nikola za Matambo, a u borbi za najvredniju nagaradu do sada pobjedu odnosi Vladino pleme. Nagrada je bila spa tretman. Sutradan u duelu na ostrvu odbačenih šampion Stanija je dočekala Aleksandru i ostala neporažena. Umjesto plemenske borbe za imunitet plemena je dočekalo iznenađenje, oba plemena odlaze na plemenski savjet, a samo neki su sačuvali svoju sigurnost. U duelu poglavica Vlada pobjeđuje Nikolu i osvaja vrijednu nagradu.

Radovan dobija šansu da se sretne sa Aleksandrom na ostrvu odbačenih. Međutim, ukoliko se odlući za odlazak vratit će se na plemenski savjet sa jednim negativnim glasom. Radovanovu odluku svako je doživio na svoj način. U oba plemena tenzija raste, a i na ostrvu odbačenih situacija je sve više zategnuta.

Na najneizvjesnijem plemenskom savjetu do sada, neočekivano su izglasana dva jaka takmičara, Žare iz Boruke, a Vlada iz Matamba.

Kakva sedmica očekuje takmičare na Kostariki pogledajte u terminu od 21:00 od ponedjeljka do četvrtka u programskoj shemi OBN televizije.