Film/TV
4

"Ledeno doba 4: Zemlja se trese" u multiplexu Ekran Zenica

Klix.ba
Svjetska 3D premijera najočekivanijeg animiranog filma godine "Ledeno doba 4: Zemlja se trese" u multiplexu Ekran Zenica

Na zadovoljstvo svih generacija multiplex Ekran 5. jula donosi željno iščekivani četvrti nastavak franšize "Ice Age" pod nazivom "Ledeno doba: Zemlja se trese (3D)".

Mannya, Sida i Diega ćemo i ovoga puta gledati u uzbudljivoj avanturi prepunoj zabave. Njihov kontinent se pomjerio, a trojica junaka, koristeći santu leda kao brod, sreću čudnovata morska stvorenja i "pirate" sa kojima se upuštaju u borbu. Film je sinhronizovan, a glasove likovima su posudili najpopularniji bh. reper Edo Majka i naš sugrađanin sa zagrebačkom adresom Tarik Filipović.

Termini projekcija svaki dan od 14:00,16:00 i 18:00 sati. Subotom i nedjeljom dodatni termini i od 12:00 sati.

 Zbog velikog interesa, multiplex Ekran 5. jula započinje pretprodaju ulaznica za ponovno filmsko rađanje jednog od najvoljenijih superheroja današnjice, ovaj put u 3D tehnici. 

Riječ je o premijeri koja filma, koja nas očekuje 12. jula, "Nevjerovatni Spider-man".

To je priča o Peteru Parkeru, izopćenom srednjoškolcu, kojeg su roditelji napustili dok je bio dječak. Odgojili su ga ujak Ben i ujna May. Kao i većina tinejdžera, Peter pokušava shvatiti ko je on ustvari i kako je postao to što jeste. Pokušava se svidjeti svojoj prvoj simpatiji Gwen Stacy. Njih dvoje se zajedno bore s ljubavlju, odanosti i tajnama. Kada Peter otkrije tajanstvenu aktovku svog oca, započinje istragu o nestanku roditelja. Aktovka ga dovodi direktno do Oscorpa i laboratorija dr. Cruta Connorsa, očevog nekadašnjeg partnera.