Deset lakih komada sa...
0

Lana Dramićanin kao seksi kućanica

Razgovarao: Nedžad Jamaković
(Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com)
(Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com)
Lanu Dramićanin svi znamo s vremenske prognoze na OBN TV, a u photosessionu za Sarajevo-x.com malo smo promijenili ambijent, te smo Lanu smjestili u kuhinju. Tokom razgovora nam nije željela otkriti baš sve, ali ponešto ipak jeste.

Kakva nas godina očekuje iz tvoje perspektive vremenske prognozerke?

Kako Lana voli da kaže: "Kvalitet života je određen kvalitetom misli", tako da ukoliko mislite i radite pozitivne stvari, takva će vam i godina biti. Samo nasmejano, najdraži moji!

Otkud uopće diplomirana pravnica u vremenskoj prognozi?

Od 18. godine sam bila u sportskom novinarstvu. Tamo sam postigla sve što sam želela, od ekskluzivnih reportaža i intervjua sa trka Formule 1, preko izveštavanja sa najvećih svetskih autoshowa do autorske emisije na državnoj televiziji Srbije. Želela sam da se oprobam u nečem novom i, sudeći po reakcijama iz regiona, moja odluka je bila dobra.

Mnoga si muška srca osvojila stasom i glasom. Kako je to utjecalo na tvoj svakodnevni život? "Startaju" li te fanovi na ulici, u kafiću...?

Oduševljena sam Sarajevom, kako gradom, tako i rajom. Moj svakodnevni život se nije puno promenio. Stalno mi prilaze ljudi koji žele da se upoznaju i slikaju sa mnom i drago mi je što im mogu ispuniti želju i ulepšati dan.

Provela si odmor u SAD-u, bila si i na Havajima. Kakve utiske nosiš sa tog putovanja i koje je tvoje naredno putovanje u planu?

U Americi sam provela mesec dana. Novogodišnje praznike sam provela na Havajima sa svojom najboljom drugaricom Majom. Novu godinu smo dočekale na plaži Waikiki gde je bila oranizovana Luau večera, koja podrazumeva njihovu tradicionalnu hranu i oslikava njihovu tradiciju kroz ples sa vatrom. Narednih dana obilazile smo ostrvo O’ahu. Najatraktivnije mesto svakako je Diamond Head. Bile smo i na plaži gde se održavaju svetska takmičenja u surfingu, a i na lokacijama gde su snimane serije Lost, Hawaii Five-O, kao i nova serija koja se tek počela emitovati u Americi, Off the Map. Nemoguće je posetiti Honolulu, a ne obići vojnu bazu Pearl Harbour. Zanimljivo je kako u središnjem delu ostrva, gde se nalaze planine i tropske šume, tokom većeg dela godine pada kiša i osetno je hladnije.

O svojim planovima ne volim da govorim unapred, jer kako narod kaže: "Prvo skoči, pa reci hop". Nemojte da brinete, bićete na vreme obavešteni.

Photosession za ovaj intervju radili smo u kuhinji. Kako se snalaziš u tom dijelu kuće? Koje je omiljeno jelo koje spremaš ili voliš jesti?

Od kada sam promenila način ishrane koji se sada bazira isključivo na svežem voću i povrću, tada sam i zaboravila sva svoja kulinarska umeća. Još se neki put počastim sladoledom, ali pssst… nemojte nikome reći.

Jesi li zaljubljena i koji je tvoj tip muškarca?

I ptičice na grani znaju da ja volim plavušane… Da, da, Lana je zaljubljena…

Šta misliš o sponzorušama?

Lana nema vremena da razmišlja o njima. Svako ima pravo da odluči kako će voditi svoj život. Ako devojke misle da ih neki "masni" starac finansira, umesto da budu svoje i nezavisne, to je njihov izbor. Ali, ne smemo zaboraviti ni na muške sponzoruše, kojih ima u istom broju kao i devojaka, a niko njih ne komentariše.

Ko ti piše tekstove i osmišlja stajling za vremensku prognozu?

O Laninoj vremenskoj prognozi Lana vodi računa…

Kako izgleda tvoj slobodan dan i koji ti je omiljeni način opuštanja? Jesi li uvijek sređena, našminkana i u pokretu ili radije biraš pidžamu i ostajanje kod kuće?

Ne volim noćne izlaske niti provođenje vremena po kafićima u pričanju ispraznih priča. Ukoliko ugrabim malo slobodnog vremena, provodim ga čitajući knjige ili gledajući neki novi filmski hit.

Koliko bi novca tražila od Sarajevo-x.com da se fotografišeš gola?

A ko kaže da bih pristala?