Film/TV
0

Komedija "Vjenčanje za pamćenje" i triler "Divljaci" u Cinema Cityju

Klix.ba
Posjetitelji Cinema Cityja su u protekloj filmskoj sedmici imali priliku uživati u nastavku poznatog trilera iz 2008. godine "96 sati: Istanbul" (Taken 2), gdje je pored glumačke ekipe iz ranijeg nastavka, veliku ulogu dobio i hrvatski glumac Rade Šerbedžija.

Najmlađi posjetitelji su u ovoj sedmici imali priliku pogledati nastavak nove podvodne avanture "Samijeva avantura 2" (Sammy’s Adventures 2).

Kako vjenčanja mogu biti stresna, možete pogledati u simpatičnoj komediji, "Vjenčanje za pamćenje" (The Wedding Video) u novoj filmskoj sedmici (11.-17. oktobar 2012.). Timov brat Raif, ujedno i kum, odlučio je ovjekovječiti svaki trenutak priprema i same svadbe. Njegovi videozapisi nasmijat će vas do suza, dok će njihovo vjenčanje ostati duboko u sjećanju svih prisutnih. Pogledajte ovu interesantnu komediju od 11. oktobra u Cinema Cityju i otkrijte sve detalje, jer njihovo vjenčanje je dan za pamćenje.

Na repertoar Cinema Cityja dolazi i novi akcioni triler "Divljaci" (Savages) reditelja tri puta nagrađenog Oscarom, Olivera Stonea. Radnja filma govori o Benu i Chonu, prijateljima koji su uspješni u poslu uzgajivača marihuane. Ben je budist, Chon je "mornarička foka" i plaćenik. Dijele ljubav prema prelijepoj djevojci Ofeliji. Žive idiličnim životom u južnokalifornijskom gradiću sve dok meksički Baha kartel ne počne zahtijevati da se ovaj trio uortači s njima. Tada počinje rat, a Ben i Chon se udružuju sa "prljavim" agentom obavještajcem.

Pretprodaja kinoulaznica za filmove "Vjenčanje za pamćenje" i "Divljaci" počinje 9. oktobra na blagajnama Cinema Cityja.

Od 18. oktobra Cinema City počinje prikazivati dva nova filmska naslova.

Iskreni tragični filmski sevdah inspirisan istinitim događajem, film koji je dobio najvišu ocjenu publike u novijoj historiji festivala u Puli, scenariste Feđe Isovića, "Halimin put", počinje sa prikazivanjem u Cinema Cityju od 18. oktobra. Pretprodaja ulaznica za ovaj film počinje u ponedjeljak, 15. oktobra, a sve informacije o navedenom filmu možete dobiti na blagajnama Cinema Cityja ili pozivom na info broj 033/567-288.

Na repertoaru Cinema Cityja od 18. oktobra je i novi triler "Alex Cross", snimljen prema romanu Jamesa Pattersona, proslavljenog autora trilera "Kolekcionar" i "Paukova zavjera".

U okviru usluge proslava rođendana, Cinema City je za najmlađe posjetitelje proširio svoju ponudu. Tako imaju priliku odabrati jedan od bogatih rođendanskih paketa, Basic, Total i Special. Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, mogu se dobiti na broj telefona 060-309-47-64.

Oni koji ranije planiraju odlazak u kino, mogu koristiti usluge telefonskih rezervacija, svaki radni dan od 10:00 do 13:00 sati, pozivom na broj 033/567-267.

Event centar Cinema Cityja nudi organizovanje događaja kreiranog prema vašim mjerama. Budite drugačiji i organizujte event u modrenom ambijetu Cinema Cityja. Zahtjev za najam dvorane možete preuzeti na našoj internet stranici CinemaCity.ba, a sve informacije o event centru možete dobiti na broj telefona 033/567-233.

Sve upite možete poslati i na info e-mail [email protected].