Film/TV
1

"Knjiga o džungli" (3D) od danas u Multiplexu Ekran Zenica

Klix.ba
Najljepša filmska avantura u 3D tehnici "Knjiga o džungli" i komedija predstavljena drama “Margarita” od danas igraju na platnima Multiplex Ekrana Zenica.

Knjiga o džungli (3D)

"Knjiga o džungli" slijedi original iz 1967. godine kojeg i danas mnogi smatraju jednim od najboljih Disneyevih filmova. Zapanjujuća realna animacija i oskarovska glumačka ekipa na spektakularan način oživljava epsku Kiplingovu priču o dječačiću Mowgliju kojeg je odgojila obitelj vukova i koji uz pomoć prijatelja pantere Bagheere i medvjeda Balooa, pobjeđuje kralja džungle opasnog tigra Shere Khana.

"Knjiga o džungli" priča je o prijateljstvu, ljubavi, odanosti i hrabrosti. Od studija koji je donio "Pirate sa Kariba" dolazi spektakularna ekranizacija voljene priče i avanture života o divljem dječaku Mogliju koji odrasta u indijskoj džungli i koga odgajaju čopor vukova, medvjed i panter.

Termini projekcija svaki dan od: 16:00, 18:00 i 20:15 sati Subotom i nedjeljom u dodatnim terminima od: 12:00 i 14:00 sati

Margarita

Marguerite je operska pjevačica koja živi u svom svijetu mašte i vjeruje da ima predivan glas. Ona pjeva svim srcem ali krajnje pogrešno, a to joj još niko nikada nije priznao. Njen suprug i njena porodica su godinama uspješno održavali tu iluziju, ali sve se iskomplikuje onog dana kada ona odluči da pjeva uživo u operi.

Termini projekcija svaki dan od: 21:00 sat.