Film/TV
130

Kako su 79-godišnjakinja i njen duplo mlađi partner oduševili žiri britanskog showa

Klix.ba
U emisija Britain’s Got Talent na sceni se pojavila 79-godišnja žena i njen duplo mlađi partner koji su nevjerovatno plesali salsu i publiku i žiri apsolutno oduševili.

Plesni par, penzionerka Paddy Jones i Nico oduševili su žiri i publiku kada su izveli svoju tačku na sceni, mada na prvi pogled nije izgledalo tako.

Simon Cowell je odmah, na početku nastupa, vidjevši stariju ženu, pritisnuo dugme "NE".

No, nakon što je vidio njihov ples, izvinio se i priznao da je bilo izvanredno. Njegove kolege sudije, Amanda Holden, Alesha Dixon i David Walliams su također izrazili svoje oduševljenje.

Međutim, sinoćnji nastup ovog para nije bilo kompletno iznenađenje. Otkrili su da su se ipak odlučili učestvovati, iako su producenti saznali za njihovo učešće u argentinskoj i španskoj verziji ovog showa.

Glasnogovornik showa Britan's Got Talent je izjavio da, iako je show Tu si Que Vales u neku ruku španska verzija showa Britain's Got Talent, taj show nije oficijelno dio "Got Talent" franšize niti je u vlasništvu Simona Cowella.

Dodao je: "Svi se mogu prijaviti na Britain's Got Talent, bilo da su profesionalci ili amateri bez obzira na njihovo dosadašnje iskustvo, i svi prijavljeni moraju proći audiciju zasluženo. Niko od sudija nije vidio niti je poznavao Paddy prije same audicije."

Paddy je bila stomatološka sestra, a porijeklom je iz Stourbridge u West Midlandsu. Počela je plesati kada je imala samo dvije godine. Plesu se vratila kada joj je preminuo suprug David.