Film/TV
0

Kako danas izgleda preslatki Ben iz popularne serije "PrijateljI"

Klix.ba
Cole Sprouse (Foto: EPA)
Cole Sprouse (Foto: EPA)
Prošlo je 11 godina od posljednjeg emitiranja popularne serije "Prijatelji". Jedan od najslađih likova bio je Ben, sin Rossa Gellera i Karle Vilk, kojeg je glumio Cole Sprouse.

Cole je tokom snimanja dosta sazrio, a iako ga mnogi pamte kao malog Bena, on sada ima 23 godine. Uloga Bena je ujedno i prva gdje je on glumio bez brata blizanca Dylana Sprousa.

Cole i Dylan su postali popularni 2005. godine zahvaljujući ulogama u seriji Disney kanala "Apartmanski život Zeka i Kodija".

Prva veća uloga koju su dijelili bila je ona u filmu "Mali diktator' u kojem su glumili uz Adama Sandlera. Nakon nekoliko ostvarenja u dječjim filmovima, Cole i Dylan su se 2009. godine okušali u malo ozbiljnijim ulogama te su obojica glumili u nezavisnom filmu "The Kings of Appletown".

Koliko su uspješni govori i to što su pokrenuli vlastitu liniju odjeće i modnih dodataka te su vrlo uspješni u tome, prenosi Independent.

Tokom 2007. godine bili su prvi na listi najbogatije djece na svijetu, a 2010. godine bili su prvi na listi najplaćenijih Disneyjevih glumaca.