Film/TV
0

Julia Roberts u ljubavnoj priči

Sarajevo-x.com
Julia Roberts će producirati i glumiti u filmu ''Hapiness Sold Separately'', koji je baziran na knjizi Lolly Winston, a adaptaciju i režiju će uraditi Scott Coffey.

''Happiness'' je ljubavna priča o ženi koja napušta svog muža bijesna i slomljenog srca, nakon što je otkrila da je on imao aferu sa drugom ženom. Ovo je priča o tome kada ljudi sretnu pogrešnu osobu u pogrešno vrijeme i pokušavaju da to isprave.

''Želio sam da radim sa Juliom već duže vrijeme, i napokon sam našao projekt koji je vrijedan nje'', izjavio je Coffey, koji je takođe glumac i dugogodišnji prijatelj Julie Roberts. ''Nisam mogao izbaciti Juliu iz svojih misli tokom čitanja Lollyne knjige. Elinor je tako jaka, komplicirana žena, i za njeno prikazivanje na filmu biće potreban Julijin integritet, suosjećajnost, humor i noge''.

Roberts će se uskoro pojaviti u filmu ''Charlie Wilson's War'', uz Toma Hanksa, Phillipa Seymoura Hoffmana i Amy Adams. Ona je također dala svoj glas karakteru u Paramountovom filmu ''Charlotte's Web'', koji se premijerno prikazuje u petak.