Film/TV
0

Jennifer Garner oživljava Elektru

Klix.ba
Jennifer Garner kao Elektra u 'Daredevilu'
Jennifer Garner kao Elektra u 'Daredevilu'
<b><a href="http://www.jennifer-garner.org" target="_blank">Jennifer Garner</a></b>, koja u filmu <i>Daredevil</i> glumi Elektru, koja na kraju umire, oživit će je u posebnom filmu kojeg sprema 20th Century Fox u partnerstvu sa Regency Enterprises. U novom akcionom filmu, Jennifer će ponovo glumiti Elektru Natchios, već predstavljenu u <i><a href="http://www.daredevilmovie.com " target="_blank">Daredevilu</a></i>.

Film o Elektri će na neki način biti nastavak Daredevila, u kojem je Elektra navodno umrla i to na veoma interesantan način. Bullseye tj. Colin Farrell je Elektri prerezao grkljan i nabio je na njen vlastiti mač. Kako će se ona iz takve situacije vratiti natrag u život?

U originalnim stripovima iz osamdesetih godina, Elektru je natrag u život magičnim ritualom vratila skupina ninji. No, u Daredevilu nigdje nema ninji. Međutim, zato ima scena koja sugeriše da je Elektra možda preživjela - Ben Affleck mrmlja nešto o nadi.

Međutim, pored posebnog filma o Elektri, u planu je i Daredevil 2, u kojem će se Jennifer Garner također pojaviti. Ali, nema vijesti o tome da li će prvo izaći DD2 ili Elektra.

Jennifer Garner, koja glumi u televizijskoj seriji Alias, pridružila se Halle Berry - postala je druga žena koja će glumiti u zasebnom filmu o ženskom akcionom junaku – u njenom slučaju to je Elektra, a što se tiče Halle Berry, MGM planira poseban film o Jinx – špijunki iz zadnjeg James Bond filma Die Another Day.