Pink BH
0

"Ja imam talenat!" od jeseni i na bh. ekranima

Sarajevo-x.com
Na televiziji Pink BH počela je realizacija jednog od najgledanijih i najpopularnijih svjetskih TV show programa "Got Talent“ za naš region, a kako saznajemo iz PR službe ove televizije, svi zainteresirani se mogu prijaviti, bilo da nastupaju pojedinačno ili u grupi.

Naime, ovaj spektakularni takmičarski program, koji se radi pod licencom produkcijske kuće "FremantleMedia“ iz Londona, za područja Bosne i Hercegovine Srbije i Crne Gore bit će u okviru nove sezone emitovan na PinkBH televiziji, kao i na ostalim Pink kanalima za navedena područja, te preko zemaljskih i kablovskih mreža i satelita za publiku širom svijeta.

Cilj i suština serijala "Ja imam talenat!“ je da ohrabri građane da pokažu svoj skriveni ili već znani talenat ili vještinu i da tako naprave preokret u svom životu.

"Svi zainteresovani koji svoj talenat žele da prezentuju javno mogu da se prijave i putem sajta www.jaimamtalenat.tv", kazala je glavna i odgovorna urednica PinkBH TV Lajla Torlak.

Pobjednik takmičenja za talente stiče slavu, dovoljno novca da iz osnova promijeni život i druge vrijedne nagrade. No, ono što je možda najvrijednije, pobjednik ima šansu da zaradi međunarodni profesionalni ugovor za svoj amaterski talenat ili vještinu.

Show “Got Talent” ili "Ja imam talenat“ je sa ogromnim uspjehom predstavljen u više od trideset zemalja u svijetu. U svakoj zemlji je postigao nevjerovatnu gledanost. Na njemu se mogu takmičiti pjevači, muzičari, horovi, trupe, igrači, akrobate, dreseri sa svojim ljubimcima, glumci, pantomimičari, imitatori, zabavljači, mađioničari, žongleri i oni sa sasvim neobičnim i rijetkim vještinama.