Posebna ponuda za Dan zaljubljenih
0

"Ivica i Marica: Lovci na vještice" i "Topla tijela" u Cinema Cityju

Klix.ba
Protekla filmska sedmica je bila u znaku nove historijske drame, priče o velikom borcu za ljudska prava i predsjedniku Sjedinjenih Američkih država Abrahamu Lincolnu. Posjetitelji Cinema Cityja imali su priliku pogledati veliki povratak najveće akcione zvijezde Arnolda Schwarzeneggera u novom akcionom trileru "Posljednja bitka" (Last stand).

Od 07. februara na repertoaru Cinema Cityja će biti i novi akcioni horor "Ivica i Marica: Lovci na vještice" (Hansel and Gretel Witch Hunters). Nakon što su kao djeca osjetili okus krvi, Ivica i Marica su postali okorjeli osvetnici željni odmazde. Pogledajte kako će se Ivica i Marica, bez njihovog znanja, suočiti sa zlom većim i od samih vještica, njihovom prošlošću. Osigurajte ulaznice već od 05. februara na blagajnama Cinema Cityja.

Romantična horor drama "Topla tijela" (Warm bodies), ekranizacija romana Warm Bodies , o zombiju koji dobije dušu nakon što pojede mozak jednog tinejdžera pa se zaljubi u djevojku svoje žrtve. Njihova romansa započinje lančanu reakciju koja bi mogla imati utjecaja na cijeli svijet. Pretrpodaja ulaznica na blagajnama Cinema Cityja počinje 05. februara.

Dirljiva priča o dječaku i njegovom psu, film "Moje najdraže čudovište" (Frankenweenie), koji je ove godine dobio nominacije u kategoriji najboljeg animiranog filma za ugledne nagrade BAFTA, Zlatni globus i Oscar, na repertoaru je Cinema Cityja od 07. februara. Nakon što njegov ljubimac Sparky doživi nesreću, mladi Victor svu nadu polaže u nauku kako bi svog najdražeg prijatelja vratio u život – uz nekoliko sitnih izmjena. Iz sve snage trudi se skrivati svoju kućnu kreaciju, ali nakon što Sparky pobjegne, ugrozit će Victorove prijatelje, učitelje i kompletan gradić.

Provedite Dan zaljubljenih u Cinema Cityju, uz posebnu ponudu pripremljenu za sve posjetitelje. Odaberite Love paket bogatog sadržaja i iznenadite voljenu osobu. Broj Love paketa je ograničen. Sadržaj Love paketa, kao i sve dodatne informacije možete pronaći na internet stranici http://cinemacity.ba/onama.php?usluge=dan. Pretprodaja kinoulaznica za Dan zaljubljenih je počela 01. februara 2013. Zabavu nastavite nakon filma u omiljenom Café Baru Cinema Cityja. Samo na taj dan za vas će biti pripremani specijalni Love kokteli.

Sve o Cinema Cityju pratite na oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama. Sve upite možete poslati i na e-mail: [email protected].