Film/TV
0

"Hotel Transilvanija 3D" na programu Family Centra Ekran

Klix.ba
Filmski program Family Centra Ekran Zenica od 21. novembra predvodi urnebesna 3D animirana avantura koja će vas odvesti u rezidenciju sa 5 zvjezdica čiji je vlasnik niko drugi do grof Drakula. "Hotel Transilvanija" (Hotel Transylvania)" će vas upoznati o jednoj malo poznatoj činjenici o Drakuli - on nije samo princ tame, on je i otac.

Pokušavajući zaštititi svoju kćerku Mavis, Drakula izmišlja priče o raznim opasnostima kako bi je odvratio od želja za pustolovinama. Kao raj za Mavis, on otvara Hotel Transilvanija, gdje njegova kći i neka od svjetski poznatih čudoviša - Frankenstein i njegova nevjesta, Mumija, Nevidljivi čovjek, čopor vukodlaka i ostali - mogu uživati u miru i sigurnosti. Za Drakulu nije nikakav problem ugostiti sva ta legendarna čudovišta, ali cijeli taj svijet bi mogao biti uništen nakon što jedan običan mladić svrati u hotel i zaljubi se u Mavis.

Termini projekcija svaki dan od 14:00 sati. Subotom i nedjeljom termini od 12:00 i 14:00 sati.

Family Centar Ekran počinje pretprodaju ulaznica za animirani 3D spektakl koji će ujediniti sve dječije legende u jednu ekipu. Djed Mraz, Zubić Vila, Uskršnji Zeko i Pješčanko, uz pomoć Džek Mraza, besmrtni, snažni i brzi, imaju zadatak da svim silama zaštite nevinost i maštu djece svih uzrasta. Okupili su se zajedno u filmu "Pet legendi" (Rise of the Guardians) čije prikazivanje u Centru Ekran počinje 29. novembra.