Film/TV
0

VIDEO / Horor "Odvuci me u pakao" u kinu Apolo

Sarajevo-x.com
Forum d.d. od 11. februara najavljuje početak prikazivanja hit horora "Odvuci me u pakao" u kino Apolo.

Riječ je o novom rediteljskom ostvarenju Sama Raimija, kreatora blockbuster serijala "Čovjek - pauk", koji se vratio svojim korijenima kultnog serijala "Zla smrt".

U filmu koji je podjednako dobro prošao i kod kritike i publike u naslovnoj ulozi gledamo jednu od najboljih glumica nove generacije Hollwooda Alison Lohman, zvijezdu kritičarskih favorita "Šibicari" i "Velika riba", dok ekipu zaokružuju mladi komičar Justin long te veteranka TV serija Lorna Raver.

Priča filma govori o Christine Brown, ambicioznoj bankovnoj službenici iz Los Angelesa, čiji se život odvija uobičajenim tokom, sve dok u banci ne odbije produženje kredita tajanstvenoj gospođi Ganush. Starica baca kletvu Lamie na Christine, pretvarajući njen život u pravu noćnu moru. Kako se sile zla obrušavaju na nju, Christine se mora suočiti s nezamislivim: Kaoliko daleko je spremna ići da bi se riješila kletve?

Napeti i atmosferični horor, koji je samo na američkim kino blagajnama ostvario zaradu od gotovo 50 miliona dolara, prikazivat će se u kinu Apolo u terminu od 20 sati.