Los Angeles
12

VIDEO / Hiljade ljubitelja "Twillighta" kampovalo na ulicama

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Hiljade uzbuđenih ljubitelja filmova "Twillight" je kampovalo na ulicama Los Angelesa u iščekivanju filmske premijere posljednje epizode serijala.

Iako je posljednih nekoliko noći bilo relativno hladno za ovaj grad, to nije spriječilo fanove da ispred kompleksa Nokia Theatre razapnu hiljade šatora.

Robert, Kristen i Taylor su bila imena koja su se čula iz mase okupljene oko crnog tepiha pred premijeru filma "The Twillight Saga: Breaking Dawn, Part 2".

Ovo kampovanje je počelo prošlog četvrtka, a mnogi su tu došli kako bi dobili autogram, fotografiju ili čak samo jedan osmijeh od glavnih glumaca petog filma serijala.

Mjesto za kampovanje je odlučivano lutrijom. Kamp broj 1, koji se nalazi odmah pored crnog tepiha, je najbolja lokacija za postavljanje šatora, ali na njemu se nalazi i najmanji broj ljubitelja filma.

Ljudi su došli sa svih krajeva svijeta, iz Velike Britanije, Australije, Venecuele, Španije, Francuske, Kanade...

Tais Santos je došla sa svojom majkom iz grada Belema, koji se nalazi na sjeveru Brazila. Ona je bila jedna od sretnika koji su dobili mjesto u kampu broj 1.

"Majka mi je pomogla da dođem ovdje jer zna da je ovo moj san. Ovo je nevjerovatno iskustvo. Stekla sam mnoge prijatelje ovdje. Upravo sam upoznala i glumce, bilo je nevjerovatno, dobila sam autograme od njih. Ovo je pravo ispunjenje sna", kazala je Santos.