Film/TV
0

"Henry Gale" zvijezda treće sezone "Izgubljenih"

Sarajevo-x.com
"Henry Gale" (Michael Emerson) nije trebao preživjeti ovoliko dugo među "Izgubljenima". Prvobitno je zamišljeno njegovo pojavljivanje u samo tri epizode sredinom druge sezone, ali kada su producenti vidjeli Emersona u akciji, odlučili su ga učiniti glavnim likom u dugo očekivanoj trećoj sezoni.

Nakon karijere na Broadwayu stekao je TV slavu Emmyjem nagrađenom ulogom serijskog ubojice u nekadašnjoj hit seriji "Praksa". Ko-autor i izvršni producent serije "Izgubljeni" Damon Lindelof, otkrio je kako je na početku planiran Henryjev bijeg nakon gostovanja u tri epizode, međutim u posljednjoj epizodi druge sezone odlučeno je da Henry i njegova naoružana družina zarobe Jacka, Kate i Sawyera.

Nova sezona ove hit serije bavit će se zatočeništvom Jacka, Kate i Sawyera, razlozima njihovog zatočeništva, istinom o trudnoći Sun, Charlyjevim naporima da povrati Claireino povjerenje, dolaskom nove ženske osobe u doktorov život, udruživanjem Sayida i Locka u misiji spašavanja zatočene trojke, te potragom Desmondove ljubavnice za kobnim otokom.

Nova zvijezda "Izgubljenih" otkrio je kako bi u novoj sezoni Ostali , koji su došli na otok mnogo ranije nego preživjeli putnici Oceanic 815 leta, mogli zadobiti simpatije gledatelja.

"Ko su zapravo uljezi? Ko su pravi zlikovci? Ko ima pravo da bude na otoku? Sve su to pitanja na koja ćete uskoro dobiti i odgovore." – nagovijestio je 52-godišnji glumac.