Savjet sponzorušama
0

Hana: Dignite kredit i ugradite silikone

Sarajevo-x.com
Poznata bosanska jetsetterica Hana Hadžiavdagić podijelila je svoje prve savjete sponzorušama i onim djevojkama koje će to tek postati o tome kako uloviti bogatog frajera ili muža.

U rubrici "Savjetovalište za sponzoruše" u emisiji Nove TV "Red Carpet", ova ponosna sponzoruša priznala je da je još kao djevojčica razmišljala o ugrađivanju silikona, te da je bila presretna kad joj je mama kao 17-godišnjakinji obećala da će joj kupiti silikone.

Bosanska starleta poznata po skandaloznom ponašanju poručila je da djevojke trebaju da nose crveni ruž svaki put kada im padne samopouzdanje, nije bitno da li izlaze van ili ostaju kod kuće.

Svoje iskustvo sa sponzorima Hanči je podijelila sa televizijskom publikom, a njen prvi savjet sponzorušama bio je da moraju prisustvovati svim važnim događajima u gradu.

"Postoje dva načina, jedan da falsificirate ulaznice, ali pošto ne vjerujem da ste tako pametne, savjetujem vam da nađete nekog potrčka ili štrebera koji radi na istoimenom partyju i izađete s njim. Iako će on cijelu večer buljiti u vaše grudi i noge, nema veze, jer ćete vi ipak uspjeti ući na dotični party", započela je Hana prvu lekciju u 'Savjetovalištu'.

Drugo što svaka sponzoruša treba da uradi jeste da provjeri spremnik za gorivo u automobilu njenog frajera.

"Ako je lampica upaljena ili je kazaljka na nuli, onda to samo znači da je auto posudio od tate ili prijatelja, jer frajer koji ima para da kupi skupocjeni automobil, može i napuniti gorivo", poručila je "bosanska Paris Hilton".

I treći savjet je i najbitniji. Ona je poručila svakoj sponzoruši da ugradi silikone ako želi osvojiti bogatog frajera.

Tako naprimjer, prisjetila se Hana, majke u Srbiji dižu kredite da bi svoje kćeri odjenule u najmoderniju odjeću kako bi u klubovima pronašle budućeg muža.