Publika "poludjela"
0

Gledatelji Oprah showa kući otišli s najnovijom VW Bubom

Sarajevo-x.com
U drugom dijelu njene godišnje epizode "Omiljene stvari", zvijezda talk-showa Oprah Winfrey poklonila je potpuno novu VW "Bubu" za svakog od 275 gledatelja u studiju. Riječ je o prvoj grupi koja će sjesti za volan obnovljenog modela, a koji će se pojaviti u autosalonima tek iduće jeseni, piše "Daily Mail".

Ona je skupi poklon predstavila zajedno s Djedom Mrazom, nakon čega je publika "poludjela".

U prvoj polovici "Omiljenih stvari", koja će se emitovati sljedeće sedmice, Oprah je publici darovala poklone vrijedne hiljade dolara, uključujući televizor Sony i krstarenje Karibima. Također je publici poklonila Appleov iPad, koji je proglasila za svoj "najomiljeniji predmet ikad".

"Znam da je pogrešno zaljubiti se u predmet i ja to obično ne preporučujem", kazala je popularna TV-voditeljica prije nego je Appleov uređaj okarakterisala kao "najbolji izum stoljeća dosad".

Publika je nagrađena i s nekoliko zaista vrijednih modnih predmeta, uključujući i pulover od kašmira, lakirane čizme prekrivene šljokicama i torbu koja košta gotovo 400 dolara.

"Odlično je znati da vam se nešto stvarno čarobno i prekrasno može dogoditi kad najmanje očekujete", kazala je Winfrey.

Oprah je već odavno postala poznata po velikodušnim poklonima za svoju publiku. U septembru je onima koji su se našli u njenom studiju poklonila putovanje u Australiju, povodom obilježavanja 25. godišnjice njenog showa. Najavila je tad da će pilot John Travolta odvesti nju i 300 članova publike u Sydney.

Oprah je ovog puta objasnila i svoju odluku da napusti show iduće godine, kako bi se posvetila razvoju svoje kablovske mreže.

"Ovaj show je bio moj život i volim ga dovoljno da znam kad je vrijeme da kažem zbogom", rekla je ona.