Film/TV
0

Gledajte "Sunčane skale 2010“ samo na OBN televiziji

Sarajevo-x.com
OBN televizija svim gledaocima i ljubiteljima dobre muzike od 7. do 9. jula donosi direktno u svom programu prijenos festivala iz Herceg-Novog.

Muzički festival „Sunčane skale 2010“ brend je koji je obilježio muzičku scenu Jugoistočne Evrope u proteklim godinama.

Festival, koji su stručnjaci proglasili jednim od najboljih u regiji, i ove godine vam donosi pregršt glamura, jakih muzičkih imena te muziku u kojoj svako uživa. I ove godine festival će se obilježavati tri večeri.

Prva večer je zamišljena tako da bude revijalnog karaktera te će se dodjeljivati “Prinčeve” – nagrade, koje su već nakon prve godine postale izuzetno prestižne, jer o njima odlučuju glasovi muzičkih urednika i novinara preko 250 radio, TV-stanica i štampanih medija sa područja Jugoistočne Evrope.

Nagrade su nazvane “Prinčevima”, u znak sjećanja na crnogorskog princa Mirka Petrovića. Druge večeri festivala publici će se predstaviti buduće zvijezde muzičke scene. Večer koju u skladu sa tim zovemo "Nove zvijezde“ godinama u nazad promovirala je znatan broj danas velikih imena naše zabavne muzike. Treća večer je pravo finale muzičkih zbivanja. Te večeri bira se "Pjesma ljeta“ i dodjeljuju se “Sirene” (zlatna, srebrena i brončana) najboljima.

Dado Topić, Luka Nižetić, Žanamari, Al Dino, Aleksa Jelić, Nikola Paunović i Nade Talevska uvertira su u ono što slijedi na festivalu. Vruće večeri u julu provedite uz OBN televiziju.