Film/TV
0

George Clooney uzbuđen zbog filma "Ocean's Thirteen"

Sarajevo-x.com
Najseksi muškarac 2006. godine George Clooney sa nestrpljenjem očekuje premijeru najnovijeg nastavka hit filma iz 2001. godine pod naslovom "Ocean's Thirteen". Ovo je njegova posljednja uloga majstora krađe pod imenom Danny Ocean.

Hollywodski glumac je otkrio kako prvobitno nije bilo zamišljeno snimanje novog nastavka hit filma "Ocean's Eleven", ali i on i redatelj Steven Soderbergh su se složili da prvi nastavak "Ocean's Twelve" nije bio baš spektakularan, pa su odlučili ispraviti tu grešku novim nastavkom.

[SLIKA]2[/SLIKA]

"Nismo željeli da se sve završi na lošim kritikama prvog nastavka. Sada znamo šta tačno trebamo učiniti.", izjavio je Clooney za iFMagazine.com, web stranicu posvećenu filmskoj industriji.

"Imamo zaista dobar razlog da učinimo ovo, a to je osveta, mnogo bolji razlog za snimanje filma od želje za dobrom zaradom."

[SLIKA]1[/SLIKA]

Hollywoodski zavodnik i dalje vatreno odbacuje mogućnost snimanja još jednog nastavka, "Ocean's Fourteen", osim u slučaju da njegova karijera krene nizbrdo, što je zaista teško zamisliti.