Film/TV
1

Finale sedme sezone emisije "Stol za 4"

Sponzorirani članak
U petak, 5. jula, na programu OBN televizije u 20:00 sati je finale sedme sezone kulinarskog showa "Stol za 4".

U ovoj emisiji četiri takmičara pripremaju večere u svojim domovima, međusobno se ocjenjujući, a zaštitna lica projekta su voditeljice i urednice Maja Munda i Milica Blagojević, koje sa nestrpljenjem iščekuju finale.

Ovaj popularini kulinarski show već sedmu sezonu daje priliku gledateljima da pokažu koliko su vješti u kuhanju, ali i dekorisanju stola i stvaranju ugodne atmosfere. Ekipa OBN-a obišla je mnoge bosanskohercegovačke gradove i prestavila više od 120 takmičara iz Sarajeva, Tuzle, Širokog Brijega, Bihaća, Bosanske Gradiške, Mostara, Bužima, Kulen Vakufa...

Svako od dosadašnjih kandidata imao je priliku zasjati kao zvjezda gastro scene i osvojiti vrijedne nagrade.

Uz dobru zabavu, specijalne goste i proglašenje pobjednika koji će i ove godine sa sobom ponijeti pregršt vrijednih nagrada.Najboljeg očekuje nagradni fond u vrijednosti od 5.000 KM, a ostale finaliste utješne nagrade sponzora.

Kvalitet kulinarske emisije "Stol za 4" je proizvod uloženog truda i napora iz kojeg proizilaze pozitivne reakcije gledatelja i veliki rejting gledanosti, zbog kojeg je na listi najgledanije emisije u svom terminu.