Film/TV
0

Filmski program na TV OBN u maju

Sarajevo-x.com
Scena iz filma Daredevil
Scena iz filma Daredevil
Nakon serijala oskarovaca, OBN će u maju gledateljima ponuditi blockbustere poput "Deardevila". Subotom u 22 stata emitovat će se filmovi majstora akcionih trilera Johna Wooa.

Kruna OBN-ove ponude mjeseca je film "Dardevil“ koji je još jedna od mnogih stripovskih adaptacija. Glumačku ekipu čine Ben Affleck, Collin Farrell i Jennifer Garner. Film će biti emitovan posljednje subote mjeseca maja.

OBN u maju donosi i romantičnu komediju, "The Next Best Thing“ u kojoj uloge tumače Madonna i Rupert Everet. Pop diva glumi ženu koja očajnički želi dijete te ga na kraju i dobije sa najboljim prijateljem koji je homoseksualac. Naravno, to ne može proći bez komplikacija.

Svake subote 22 sata bit ćete u prilici pogledati film kineskog majstora akcije, Johna Wooa, koji se proslavio filmovima Američki vukodlak u Londonu, Isplata, Nemoguća misija 2, Šakalov dan, Žestoki i mnogim drugim.

Između ostalih na programu će se naći i "Kissing a Fool“ sa Davidom Schwimmerom u glavnoj ulozi, "Luda kuća“ sa Drew Barrimore i Bennom Stillerom, Kockari sa odličnom glumačkom ekipom koju čine Matt Damon, John Malkovich i Edward Norton.