Bombastični mjuzikl
0

Film o Pussycat Dolls

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Mačkaste lutkice iliti The Pussycat Dolls trenutno su u pregovorima za snimanje filma baziranom na njihovim karijerama.

Prema Daily Staru, Carmit, Ashley, Melody, Jessica, Kimberly i njihova najpoznatija članica kojoj ni solo vode nisu strane, Nicole, odlučile su se za mjuzikl bombastičnih razmjera, te su trenutno u potrazi za odgovarajućim scenarijem.

"To će biti polubiografski film o njihovim karijerama i usponu do slave sa mnogo plesanja i pjevanja. Djevojke žele ovim filmom inspirisati fanove i curama širom svijeta poslati pozitivnu poruku," navodi Starov izvor.

Projekat bi navodno trebao uključiti nove pjesme, stare hitove i slavne goste. Djevojkama, koje su prvi singl izdale 2004. godine pod nazivom "Sway" i od tada nižu samo uspjehe, je očigledno film trenutno zanimljiviji mada sudeći po intezivnim pripremama na izdavanju drugog studijskog albuma zvučnog naziva "Doll Domination" (Dominacija lutkica) koje je najavljeno za 23. septembar tekuće godine, ovim "Mačkicama" nije ni na kraj pameti da se oproste od muzike. Koliko će vrckasta šestorka uspjeti da žonglira između ova dva svijeta ostaje da se vidi.