Film/TV
3

Fahrudin Radončić gost u "Teleringu" kod Mate Đakovića

Godinama najaktuelnije teme iz svijeta politike i kulture, ekskluzivni i zanimljivi gosti Telering OBN TV čine jednim od najgledanijih političkih emisija u Bosni i Hercegovini.

Bez cenzure i fraza, opušteno biće i ove nedjelje 25.10.2015. u 14:20 kada će Mato Đaković ugostiti Fahrudina Radončića predsjednika SBB BiH. Sa svojim gostom Mato će razgovarati o aktuelnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini ali i regionu sa posebnim akcentom na formiranje nove parlamentarne većine na nivou Federecije BiH ali i Bosne i Hercegovine.

Iskreno i bez cenzure moći će se čuti šta Fahrudin Radončić misli o Bakiru Izetbegoviću, Dragani Čoviću, Miloradu Dodiku, Mladenu Bosiću i Draganu Mektiću koji je rekao da Radončića ne želi za partnera.
U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna, izbjeglička kriza, afera zlato, terorizam u BIH, Raspored funkcija.

Mato Đaković pokušat će od svoga gosta saznati i gdje prestaje politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost. Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 25.10.2015. od 14:20h samo na OBN TV