Film/TV
0

Duplerica Zhang Ziyi želi slavu

Sarajevo-x.com/Reuters
Kako prenosi Reuters, kineska glumica Shao Xiaoshan koja zamijenila novu hollywoodsku filmsku zvijezdu Zhang Ziyi u golišavim scenama u filmu "The Banquet" insistira da i njeno ime bude na listi glumaca.

Premijera filma "The Banquet" kojeg je režirao Feng Xiaogang očekuje se na jesen u Kini, a glavna uloga pripala je zvijezdi filma "Memoirs of a Geisha" Zhang Ziyi. Film sadrži mnogo golišavih scena i scena borbe za koje je unamljeno više glumaca.

"Redatelj je bio oduševljen mojim tijelom, pa mi je ponudio ulogu duplerice u golišavim scenama" – izjavila je Xiaoshanova za jedan kineski časopis. Shao Xiaoshan je još i otkrila da je za tu ulogu dobila 20,000 jena tj. 2,500 dolara.

Kineska glumica je slučajno čula kako njeno ime i prezime možda neće biti uvršteno na listi glumaca koji su radili na ovom filmskom projektu, te je danima pokušavala stupiti u kontakt sa Fengom Xiaogangom.

"Zhang Ziyi je u Veneciji cijelom svijetu objavila da golišavo tijelo u filmu nije njeno, a ja samo želim da cijeli svijet zna da je to moje tijelo. "

Producenti ovog filma Huayi Brothers & Taihe Movie Investment Co.sumnjaju u motive Shao Xiaoshan.

"Film još nije ni premijerno prikazan publici. Kako je moguće da stanovita osoba već zna da nije navedena na listi glumaca. Mi ne razumijemo njene postupke. Ako postoje neki problemi, uvijek možemo razgovarati o njima, ali zaista je suvišno zamarati javnost takvim temama. " – izjavio je predsjednik kompanije Wang Zhongjun.