Film/TV
49

Druga sezona serije Elif na OBN TV

OBN TV otkupila je prava na emitovanje i druge sezone serije Elif koja je osvojila gledatelje u Bosni i Hercegovini.

Publika u Bosni i Hercegovini je u iščekivanju kraja prve sezone najgledanije serije u našoj zemlji Elif, koja se u prosjeku na OBN TV gleda u nekoliko stotina hiljada domova dnevno. Prva sezona serije vrlo je popularna i u Indoneziji gdje su glumaci iz serije veće zvijezde nego u Turskoj. Vlasnici licence u Indoneziji su napravili pravi show, a gostovanje ekipe izazvalo je do sada neviđenu euforiju.

Zbog velikog interesovanja javnosti OBN TV ekskluzivno najavljuje i drugu sezonu koja se još uvijek snima u Turskoj. Priča o dobrodušnoj djevojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu se nastavlja. Prva epizoda nove sezone serije Elif u programu OBN TV bit će emitovana 12.11.2015. odmah po završetku prve sezone.

U novoj sezoni mnoge tajne i dalje očekuju da budu otkrivene, suparništva porodice i posluge se i dalje nastavljaju. Serija prati razne manipulacije koje ne uspijevaju zahvaljujući utjecaju Elif, nevinog i dobroćudnog djeteta.

Glavnu ulogu malene djevojčice Elif i dalje tumači Isabella Damla Güvenilir, a druga sezona serije ne donosi velike promjene ni u ostatku glumačke postave, ali će se svakako pojaviti nova lica.